Våra barer


Utö Terrassbar

Terrassbaren är sommarbaren som vill ta vara på alla sommartimmar vi får i sommar, den öppnar redan kl 14:00 och då är rosén redan kyld. Svalkande Cocktails, eller någon kall öl och njut av att bara vara. Terrassen är öppen sent in på sommarkvällen, så att alla kan komma precis när man vill, för stress är ingen som vi förespråkar under semestern. Kom och njut av varma sommarkvällar och After Sail tillsammans med oss dina vänner. Lyssna på olika gästartister som besöker terrassen under sommaren. Ta plats i baren och upplev det härliga båtlivet, då Utös hamn fylls av båtar och seglingstävlingarna avlöser varandra. Vi erbjuder inspiration, upplevelser, oförglömliga minen, god mat och dryck.  Skärgårdsborna har av tradition varit mångsysslare som byggt bryggor, fiskat, sysslat med jordbruk, bakat bröd och annat, så ta tillfält i akt och få möjlighet att socialiseras med öborna som gärna besöker terrassen under sommartiden. 

BageriBaren                                                                                

BageriBaren är för dig som är sugen på musik, trevligt umgänge där atmosfären och stämningen är på topp fram till sent på sommarnatten.

Bakom mjölbyttorna och bakmaskinerna gömmer sig nu en ny bar. Utölimpan knådades för första gången för 30 år sen i samma lokaler där vår nya bar nu är belägen. En bar som är en oas för alla öbor och ett säkert kort för alla semestersugna på ön. Öppet fredag till lördag hela sommaren 20- sent

 

 

Comments are closed.